Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Το Εργατικό Κέντρο για το σιδηρόδρομο

Με επιστολή του προς τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα, το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας ζητά τη συνέχιση λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής.

Κύριε υπουργέ
Πληροφορούμαστε ότι έχετε αποφασίσει να διακόψετε το δρομολόγιο του τρένου από την Θεσσαλονίκη προς την ακριτική μας Φλώρινα, για λόγους εξυγίανσης του ΟΣΕ.
Γνωρίζουμε ότι έχετε μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα εθνικής και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Εμείς οι ακρίτες της Ελλάδας θέλουμε αυτόν τον ομφάλιο λώρο που επί πολλά χρόνια έχουμε με την υπόλοιπη Ελλάδα να τον διατηρήσουμε.  Θεωρούμε ότι η γραμμή είναι από κάθε άποψη βιώσιμη αφού μετακινούνται πολλοί συντοπίτες μας με το τρένο αλλά συγχρόνως εξυπηρετούνται από αυτό χιλιάδες φοιτητές, επειδή το εισιτήριο είναι ελάχιστο σε σχέση με άλλα μέσα μεταφοράς.
Στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκετε η χώρα και ακόμα περισσότερο ο νομός Φλώρινας, που η ανεργία έχει ξεπεράσει κάθε όριο και κανένα έργο δε συντελείται αυτή τη στιγμή, τα καύσιμα έχουν εκτοξευτεί στα ύψη, η επιβάρυνση των κατοίκων με επιπρόσθετα οικονομικά βάρη δημιουργεί την αίσθηση της άνισης μεταχείρισης σε σχέση με τους υπόλοιπους Έλληνες και καταδικάζει τη Φλώρινα στην απομόνωση και την υποτέλεια.
Κύριε Υπουργέ
Ζητούμε να λάβετε υπόψη σας τις ανάγκες των κατοίκων του νομού, αξιολογώντας με τις αρμόδιες υπηρεσίες του οργανισμού τα δρομολόγια από και προς τη Φλώρινα έτσι ώστε να είναι βιώσιμη και αναπτυξιακή η γραμμή, αφού μετακινούνται με αυτή εκτός από τους πολίτες, πάρα πολλά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα.
Ευελπιστούμε ότι θα βρεθεί ο τρόπος να συνεχίσει για λόγους εθνικούς, κοινωνικούς να λειτουργεί ο ΟΣΕ στο νομό μας.

5 σχόλια:

  1. Σιγά ρε συντρόφια του Εργατικού Κέντρου, μην πάθετε κανα λουμπάγκο από το σκύψιμο!!! Τον τρομάξατε τον υποργό και δεν θα μπορέσει να χωνέψει τα σπληνάντερα.

    Με "κύριε Υπουργέ", "σας παρακαλούμε", με το "σας" και με το "σεις", και με τεμενάδες στην εξουσία, σύντροφοι, αγώνες δεν γίνονται.

    Πιάνετε υπουργούς-βουλευτές-κλπ από τον γιακά, τσαμπουκαλίδικα, και λέτε: "ρε π... γαμ.. το κέρατό σου μέσα, ΕΜΕΙΣ σε βγάλαμε, κόψ τον λαιμό σου, γουστάρουμε τρένο στην Φλώρινα, μην σε πάρει και σε σηκώσει"

    Αυτές είναι ξήγες, γκέγκε;

    Εκτός αν κοροϊδεύετε τους εαυτούληδές σας, και αυτούς που (νομίζουν ότι) τους εκπροσωπείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πληροφορίες που έχω χονδρικά η γραμμή της Φλώρινας έχει έξοδα 6εκ ευρώ και έσοδα 1εκ ευρώ ετησίως, αυτά που γράφω είναι διασταυρωμένα, επομένως ότι και να μου λένε ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να λειτουργήσει η γραμμή, στον αντίποδα θα έλεγα ότι η βελτίωση της γραμμής έγινε με χρηματοδότηση της ΕΕ, εδώ υπάρχει αντίφαση, αφού καταργήθηκε η γραμμή θα πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα που δαπανήθηκαν.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ..... ΤΟ 2011 ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΦΤΩΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΙΞΟΥΜΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Π_ _ _ _ Ο ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε αδελφέ
    Συμφωνούμε και έμεις στα σχόλια που κάνεις παραπάνω αλλά επειδή κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου, θα θέλαμε να είσαι και εσύ παρόν όταν θα πιάνουμε από το γιακά τους βουλευτές και από τα μανίκια τον υπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΙΡΩΝΙΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.