Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

"Αμαύρωσαν" την τελετή ορκωμοσίας στην Περιφέρεια

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκομωσίας του πρώτου αιρετού περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.
Με αφορμή την δήλωση του Γ. Παπαϊορδανίδη ότι η αντιπολίτευση δεν συμπεριελήφθη στον χαιρετισμό, υπήρξε έντονη λογομαχία ανάμεσα στους περιφερειακούς συμβούλους της αντιπολίτευσης και τον περιφερειακό σύμβουλο της πλειοψηφίας Γ. Σβώλη.

11 σχόλια:

  1. Ακραία ΠΑΣΟΚΙΚΗ αλαζονεία.Κανενας σεβασμός σε καμία διαδικασία.Υπαρχει και το πρωτόκολλο που ορίζει το τελετουργικό.Αν συμφωνα με αυτό έπρεπε να μιλήσεις Γιαννάκη θα μιλούσες.Σαν δεν ντρέπεστε λίγο...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακό ξεκίνημα για τον "αγγελικό" αιρετό περιφερειάρχη Δακή, περιφερειακοί σύμβουλοι του με πρωτεργάτη τον Σβώλη διέταζαν φωνασκώντας και χειρονομώντας στους περιφερειακούς συμβούλους της μείζονος μειοψηφίας να κάτσουν κάτω λες και βρίσκονταν στα αμπέλια του μπαμπά τους. Δεν τηρήθηκε ούτε το πρωτόκολλο στην ταξιθεσία ( βλέπεται έπρεπε να βολευτούν οι ημέτεροι στις πρώτες θέσεις) επίσης δεν έδωσαν τον λόγο στους επικεφαλής των συνδυασμών να χαιρετήσουν . . Δημοκρατία στο μεγαλείου σου... ξεκίνημα αντάξιο του πιστεύω των νέων διοικούντων την περιφέρεια μας. Εκεί ήταν παρόν και ο πρώην νομάρχης Φλώρινας Στρατάκης για να συγχαρεί άραγε ποιόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολα ξεκινησαν απο τον γραφικο Αδαμιδη που κανει τα παντα για να ειναι στο επικεντρο του ενδιαφεροντος.Απο κανενα πρωτοκολλο δεν προβλεπονταν αλλοι χαιρετισμοι,ολα τα υπολοιπα ειναι τριχες και μαλιστα κατσαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φασίστες μια ζωή....η γνωστη τακτική της λαικης δεξιάς....κ.δακη εχετε εντολες να υποβαθμισεται ακομα περισσοτερο την Δ.Μακεδονια...δεν θα σας αφησουμε....ουτε εσας ουτε τους εντολοδοχους σας στον Ν.Φλωρινας...αλλωστε ποτε δεν πιστεψατε στην μεγαλυτερη μεταρρυθμιση απο την μεταπολιτευση και επειτα......θα ειμαστε τα αγκαθια στην απραξια σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγα τα αιματα ρε 2.18.εσυ ο προοδευτικοσ θα σωσεισ την Δ.Μακεδονια.το κομμα σου εφερε στην ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ μασ τοΔ.Ν.Τ.ΘΑ σασ τσουζει 3.8 χρονια ο ΔΑΚΗΣ.αν ηταν ο αλλοσ σιγουρα θα την εσωζαι την Δ. Μακεδονια.ΔΕ ΓΑ....λεω εγω κοπροσκυλα του ΠΑΣΟΚ μηλαται κιολασ.ΩΣΤ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον φίλε 2.18 είσαι εκτός τόπου και χρόνου!
    Η πίκρα των τελευταίων εκλογών δεν πέρασε ακόμα γι'αυτό βλέπεις εχθρούς παντού. Μια ορκωμοσία ήταν...φαινεται ούτε από αρχές ξέρεις ούτε παρακολούθησες άλλες ορκωμοσίες...μήπως μίλησε κανένας της αντιπολίτευσεις σε άλλες ορκωμοσίες για ψάξτο λίγο και αν ήθελε τόσο πολύ να μιλήσει ο Γιαννάκης ας το ζήταγε όταν γινόταν το πρόγραμμα, αλλά μόνο για φασαρία είναι βρήκε και ένα τρόπο να δείξει την παρουσία του...! ελεος! αλλού είναι τα προβλήματα φίλε άνοιξε τα μάτια εκεί που πρέπει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 31 Δεκεμβρίου 2010 9:30 π.μ. κοπροσκυλα ειστε ολα εσεις τα δεξια απομηναρια που εσεις μας φερατε στο δντ. κατασπαραξατε την χωρα μετα περισσοτερα σκανδαλα που εχουν γινει μεσα σε 6 χρονια. φαγατε του κοσμου τα λεφτα με τα ομολογα και τις προσληψεις απο τις πισω πορτες. με τις αγροφυλακες και τα stage. μετους κουμπαρους και το βατοπεδι....μετα 15χιλιαρα των φιλων σας στις νομαρχιες....με το παραδικαστικο και τις λαμογιες τις περιφερειασ δ.μακεδονιας κουμπαρου τους πρωην αρχηγου σας....και τωρα θελετε να συνεχισετε το παρτυ της κλεψιας σας με τους νεους αιρετους αρχοντες της περιοχης.....δεν θα σας περασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οπως τα λες 1:48 αιρετούς... δηλαδή αυτούς θέλει ο λαός και αυτός ξέρει!!!!Οσο και αν σε πονάει να εύχεσαι να κάνουν έργα για το καλό όλων μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά τα λές ανώνυμε 31/12/2010 1:48 μμ, αλλά για να τα ακούσει κάποιος πρέπει να μπορεί να σκεφτεί τι ψάχνεις από βαπτισμένους γενίτσαρους. Διαλύσανε την χώρα και παραμιλάν χωρίς ίχνος ντροπής, έπρεπε να χρεοκοπούσαμε για να βλέπανε την κατάντια των πολιτικών της Νουδάλας. Όσο για το νομό και την περιφέρεια άξιοι της μοίρας μας, εκλέξαμε τα μεγαλύτερα λαμόγια και τούς ανικανότερους χάριν των συνναλαγών. Φαντάζομαι ο ανωτέρω πρέπει να έχει γνώση τελετάρχη, όπως και ο Ηλιάδης ταξιθέτη. Βρε δεν πάτε .....χρονιάρες μέρες σας σιχαθήκαμε ..σας βαρεθήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαλώνετε χωρίς λόγο, ακόμα δεν καταλάβατε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι πια το ίδιο πράγμα! Αλλοι χαράζουν πολιτική φίλοι μου, εμείς είμαστε τα όργανά τους!
    Και για τους σοσιαλιστές: βρε παδιά ξεφύγαμε τελείως από τις ιδέες μας,αυτά πρεσβεύαμε έχουμε γίνει πιο δεξιά από τη δεξιά, φανταζόσασταν ποτέ εσείς ότι θα σας κόβουν το μισθό και το δώρο και δεν θα άνοιγε ρουθούνι. Όλοι στους δρόμους θα ειμασταν..αφήστε από όπου να το πιάσεις βρωμάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι πρασινοφρουροί δεν είχαν ποτέ ντροπή. Ποιος έφαγε ρε αλήτες; Ποιοι τελικά αποδείχτηκε ότι έκαναν λαμογιές; Τσουκάτος, Μαντέλης και σία. Παλιότερα Κοσκοτάδες, Μαυράκηδες και λοιποί εξαίρετοι "κύριοι" του ΠΑΣΟΚ. Νεονάκης στο χρηματιστήριο. Ο κατάλογος τέλος δεν έχει.Και τώρα παραδώσατε τη χώρα στο Δ.Ν.Τ., αμερικανόδουλοι χαφιέδες της πατρίσας σας. Όσο για τον Παπαιορδανίδη από την πρώτη δήλωση μετά την ήττα του φάνημε πόσο υπερόπτης και μικρόψυχος είναι. Η θέση του Γιαννάκη είναι στην παιδικά χαρά και τα τερτίπια δε θα περάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.