Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ συζητά για το αποτέλεσμα των εκλογών

Αύριο Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, θα συνεδριάσει σύμφωνα με πληροφορίες η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα, προκειμένου να  προχωρήσει στην αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στους δήμους, αλλά και στην Περιφέρεια. Στη συνεδρίαση αυτή θα συμμετέχουν όλοι όσοι εμπλάκηκαν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο στις πρόσφατες εκλογές. Για να δούμε λοιπόν ποιοι θα πάνε και κυρίως τι θα πούνε.

9 σχόλια:

  1. ΠΡΑΜΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ: ΟΛΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΤΣΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΟΠΩΣ ΤΡΑΓΙΑΝΟΣ ΠΕΤΚΑΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΙΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ. ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ Η ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΙΑΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ...

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει ακόμα το ΠΑΣΟΚ?
    Υπάρχει σοσιαλισμός σε αυτή την χώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΚΕΡΔΟΣ!!!

    ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυρία (λέμε τωρα κυρία) Ολγα, εκβίασε την στήριξή της από το κεντρικό ΠΑΣΟΚ παρά το δεδομένο της καθόδου και άλλου φίλα προσκείμενου στον ιδεολογικό της χώρο, αξιοποιόντας την προσωπική της γνωριμία με τον κ. Τσούρα. Το ότι η στήριξη δεν ήταν αυτή που ίσως ανέμενε, σε καμία περίπτωση δεν της δίνει το ηθικό δικαίωμα να συντάσεται στις επαναληπτικές (2η Κυριακή) εκλογές με τον χρησμένο της Ν.Δ. Αν ακηθεύουν δε και οι φήμες που την θέλουν να έχει συναντηθεί την επαύριο της 1ης Κυριακής με τον κ. Βοσκοπουλο σε σπίτι στελέχους κοινού τους φίλου, όπου συμφωνήθηκε η στήριξη έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων, τότε η πράξη της γίνεται ακόμα πιό κατάπτυστη. Θα έχει πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε πως θα επιχειρήσει να δικιολογήσει τα αδικιολόγητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΜΙΛΑΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΙ 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ( ΖΑ ΚΟΜΑΤΟ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΜΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ). ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ Ή ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ , Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΕΞΕΔΗΛΩΣΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΒΡΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΥΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποντικε περιμένουμε απο 'σενα πολλά παραπολιτικά από αυτή την συνεδριαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν βαρεθήκατε ρε παιδία να ασχολείστε όλοι με τα ίδια και τα ίδια;
    Ο καημός του κάθε υποψηφίου και οι φιλοδοξίες του κάθε πολιτικάντη τι μας ενδιαφέρουν;;
    Κούρασαν όλοι. Κανείς δεν προσέφερε τίποτα και όλοι κοιτούν την πάρτη τους.
    Μιλάνε για ΠΑΣΟΚ. Ποιο ΠΑΣΟΚ;; το ΠΑΣΟΚ στην Φλώρινα είναι πεθαμένο από χρόνια και πανελλαδικά επίσης. Πότε έκανε κάτι το ΠΑΣΟΚ που να ενδιαφέρει εμάς τους πολίτες;;
    Μόνο για ψηφοδέλτια χρίσματα και την μαρμίτα μαλώνουν όλοι.
    Πέρασα συμπτωματικά έξω από τα γραφεία τους και οι φωνές ακουγόταν ως έξω. Γιατι φωνάζανε; Για την έρμη την Φλώρινα; Για την καρέκλα και την τσεπη τους. Μόνο για αυτό ενδιαφέρονται να φωνάξουν και να αγωνιστούν.
    Κομματόσκυλα όλοι τους, αστείοι και περιθωριακοί τύποι. Ψεύτες, ρουσφετολόγοι και γλύφτες.
    Αστους εκεί που είναι Ποντικέ. Στο περιθώριο. Και πολύ αξία έδωσες σε ΟΛΟΥΣ αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συντοπίτες, οι Δημοτικές Εκλογές τελείωσαν και για άλλη μία φορά αποδείχθηκε πόσο απλή μπορεί να είναι η συνταγή για να πετύχη νίκη μια παράταξη, έχουμε και λέμε: Ιούνιο του 2010 ξεκινά ο Αιμίλιος με την απλή λογική που τον αντέγραψαν οι άλλοι και τελικά του βγήκαν: Ο Αιμίλιος σκέφτεται, (εγώ το φαντάζομαι αυτό) "Ελέγχω το ΄Πασόκ στο δήμο Φλώρινας, το ξέρω το παιχνίδι,θα πάρω και κάποιους δυσαρεστημένους απο την πλευρά της ΝΔ και κέρδισα. Δεν λογάριασε όμως ο Αιμίλιος ότι και ή άλλη πλευρά σκέπτεται με τόν ίδιο απλό τρόπο. Οι Νουδίτες λένε, ας βοηθήσουμε την Ολγα να μπεί στο παιχνίδι, η οποία δεν μπορεί να κερδίσει, έτσι και αλλιώς και άλλες φορές προσπάθησε και έχασε στο παραπέντε, τώρα με 2ο Πασόκο στο παιχνίδι θα χάσει σίγουρα αυτή και βέβαια 3η αποτυχία για αυτήν (Ολγα) και νίκη για τον Αιμίλιο (για ΝΑ ΠΑΕΙ στον 2ο γύρω) θάναι το πιό δυνατό τόνικ της ΚΑΤΑ του Αιμίλιου, με κερδισμένους φυσικά του Νουδίτες. Έτσι δεν έγινε ρε παιδιά, Κάποτε οι ΝΟυδίτες έχασαν ένα τέτοιο παιχνίδι τώρα εμείς οι Πασόκοι χάσαμε και δεν βάλαμε μυαλό απο το ΤΟΤΕ πάθημα των Νουδιτών. Ο Βοσκόπουλος έγινε αφεντικό στο Δήμο και τη ΝΔ Φλώρινας. Γιάννη καλή επιτυχία στο έργο σου, έχεις παρα πολύ δουλειά και θα πρέπει να ζητήσεις βοήθεια απο όλους για να πετύχεις. Όποια επιτυχία ή αποτυχία έχεις θάναι για το λαό της Φλώρινας σκέψουτο. Γιάννη κάποιοι δεν θέλουν την επιτυχία σου, ούτε βέβαια και της Φλώρινας, την δική τους επιτυχία ψάχνουν, ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.