Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ψήφισμα του νομαρχιακού συμβουλίου για την κατάργηση της ΔΟΥ Αμυνταίου

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Φλώρινας κατά την τακτική του συνεδρίαση στις 15-12-10 με θέμα την Κατάργηση Εφορίας ΔΟΥ Αμυνταίου:
Αποφάσισε ομόφωνα
Να εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του στην Kατάργηση της Eφορίας Αμυνταίου πιστεύοντας ότι η αναδιάρθρωση της λειτουργίας της εν λόγω υπηρεσίας δεν βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες με δεδομένο ότι η περιοχή Αμυνταίου αποτελεί περίπου το ένα τρίτο του νομού Φλώρινας και η οικονομική επιβάρυνση των πολιτών για τις υποθέσεις του πλήττεται δυσανάλογα.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα για μια ακριτική περιοχή λαμβάνονται αποφάσεις που πλήττουν την περιοχή (κλείσιμο καταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος- Προβλήματα με Πανεπιστήμιο- ΔΕΗ- Πετρέλαιο θέρμανσης- ΟΣΕ- Κλείσιμο στρατοπέδου) και τις ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες οι οποίες δεν επιτρέπουν την πρόσβαση από την περιοχή Αμυνταίου προς την Φλώρινα.
Καλούμε
Το Υπουργείο Οικονομικών και την κυβέρνηση να διατηρήσει την εφορία ΔΟΥ Αμυνταίου εντάσσοντας αυτήν στο ίδιο καθεστώς με τις νησιώτικες περιοχές αφού επικρατούν ίδιες συνθήκες δύσκολης προσβασιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.