Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς Ναλπαντίδη το νέο δημοτικό συμβούλιο Πρεσπών

Δεν θα καθίσει τελικά στα έδρανα της αντιπολίτευσης του νέου δημοτικού συμβουλίου Πρεσπών ο απερχόμενος δήμαρχος Λάζαρος Ναλπαντίδης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Ως γνωστόν πάντως, ο κ. Ναλπαντίδης θα ασχοληθεί πλέον με την κεντρική πολιτική σκηνή ως στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

4 σχόλια:

  1. Απρόσμενη εξέλιξη με δυσμενέστατες συνέπειες για τις Πρέσπες. Ένα καταξιωμένο στέλεχος, μακροχρόνια δοκιμασμένο στην τοπική αυτοδιοίκηση, την εγκαταλείπει για να προσφέρει στην κεντρική πολιτική σκηνή.
    Ρε δε γ... λέω γω! Άκου κει "Χωρίς Ναλπαντίδη το νέο δημοτικό συμβούλιο Πρεσπών"! Ε, και; Χεστήκαν οι φοράδες στ' αλώνια κι οι αρκούδες στα βουνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χεστήκαμε και η βάρκα έγειρε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ...
    ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΕΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΥΒΕΛΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΗΜΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ανέντιμη η κίνηση αυτή στα πρόσωπα των ψηφοφόρων του, τους αδειάζει κανονικότατα, και με αυτή την κίνηση διαπιστώνεται η ανεπάρκειά του προσώπου γιατί κανένας δεν έχει αντιληφθεί την δύναμη που έχει η αντιπολίτευση, την έχουν απαξιώσει, δεν έχουν αντιληφθεί ότι η αντιπολίτευση είναι ο "λαιμός" και ΄που στρίβει αυτός στρίβει και το "κεφάλι"
    Τώρα χμχμχμ..στέλεχος Μπακογιάννη? άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, η κυρία δεν πείθει, και θα συμφωνήσω με τον 9:32 "Χεστήκαν οι φοράδες στ' αλώνια κι οι αρκούδες στα βουνά."
    Αλλά και με τον papagr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.