Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Με προβλήματα η κακοκαιρία



Το πρώτο - ουσιαστικά - χιόνι μέσα στην πόλη της Φλώρινας έφερε μαζί του και προβλήματα. η λεγόμενη "κρατική μηχανή" άργησε πολύ να κινητοποιηθεί και αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι μέσα στη Φλώρινα - ακόμα και κεντρικοί - να θυμίζουν παγοδρόμιο.
Παρά τις προβλέψεις για χιονοπτώσεις στη περιοχή τα εκχιονιστικά μηχανήματα και οι αλατιέρες άργησαν να βγουν στους δρόμους δημιουργώντας προβλήματα.
Για "λόγους ασφαλείας" των μαθητών πάντως τα σχολεία παρέμειναν κλειστά σήμερα σε όλο το νομό, ενώ το απόγευμα θα ληφθεί απόφαση για την αυριανή ημέρα. 
Οι οδηγοί, τέλος, που θέλουν να κινηθούν προς τα ορεινά (όπως στη Βίγλα) καλό θα είναι να έχουν μαζί τους αντιοληδθητικές αλυσίδες, μιας και το χιόνι εκεί ξεπερνά τα 40 εκατοστά.

5 σχόλια:

  1. Για ακόμα μια χρονιά η κινητοποίηση του Νομάρχη μας ήταν καθυστερημένη!!Το ξέραμε όλοι μας εδω και μέρες οτι θα χιονίσει και παρόλα αυτά τα μηχανήματα για να καθαρίσουν τους δρόμους ξεκίνησαν μετά τις 9 η ώρα το πρωϊ!!Και για να πάω στην εργασία μου δεινοπάθησα!!!!Έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε ανώνυμε μην αδικείς τον Νομάρχη, αν μη τι άλλο με αυτή την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ο Νομός δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τους δρόμους και η ενημερώσεις για το κλείσιμο των σχολείων γινόντουσαν έγκαιρα και πριν ξεκινήσουν οι μαθητές από τα σπίτια τους, ακόμα και σε περιπτώσεις απρόσμενης χιονόπτωσης όπως η σημερινή, και το ότι ισχυρίζεσαι ότι υπήρχε ενημέρωση από τα μετεωρολογικά δελτία για χιονοπτώσεις, πες μας πόσες φορές πέτυχαν σωστά την πρόβλεψη και για πόσα εκατοστά μιλούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση στον αγαπητο μου φίλο!Μάλλον είσαι πολυ μικρός στην ηλικία και δεν θυμάσαι πολλά...αν θυμάσαι έστω και πέρσι όσο αφορά τον καθαρισμό των δρόμων και πάλι ειχαμε καθυστέρηση οπως και για τα σχολεια!Μένω σε μια περιοχή που ακόμα και τωρα που σου απαντώ δεν έχει περάσει μηχανημα για να απομακρυνει τα χιονια απο τον δρόμο!!και,ναι,ρίχνω ευθυνες στον κύριο Νομάρχη γιατι η πόλη δεν ειναι μόνο το κέντρο αλλα και όλοι οι υπολοιποι δρόμοι που την περικλείουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. filaraki mpes sto sait tis nomarxias kai des gia pious dromous eine ipefthini kai meta grafe kai ase tis prosopikes epithimies. gege.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απάντηση στον κύριο gege!Καταρχήν δεν εκφράζω προσωπική επιθυμία αλλα επιθυμία πολλών κατοίκων της περιοχής της οποιας κατοικώ μετά απο τον εκτροχιασμό ενός αυτοκινήτου που προσπαθούσε να κατέβει την κατηφόρα.Και αν κατάλαβα καλά ποιοι είναι οι δρόμοι που είναι υπευθυνη η Νομαρχία;Η οικία μου είναι μέσα στην Φλώρινα,έχω οδό που αναρτίζεται στο τοπικό χάρτη της πόλης της Φλώρινας,δηλαδή δεν είναι καθήκον και υποχρεωση της Νομαρχίας;Θέλω να μάθω για να ξέρω που ειναι να απευθύνομαι απο την επόμενη φορά που θα δημιουργηθεί το ίδιο θέμα-πρόβλημα;!Η εξυπνάδα δεν είναι προσόν των έξυπνων αλλά των βολεμένων!!!(έτσι όπως καταντήσαμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.