Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Οταν η ειρωνία περισσεύει

Η κα Μούσιου, αν κάποιος δει τη σελίδα της στο facebook, ειρωνεύεται με το χειρότερο - πολιτικά - τρόπο το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Λιάνη. Αυτόν ντε, που κάποτε τον έλεγε "άσπρο άλογο της Φλώρινας". Αυτόν ντε, που κάποτε η ίδια άνηκε στην ομάδα του και μέσω αυτής αναδείχτηκε. Αυτόν ντε, που κάποτε (πριν 4 χρόνια) έτρεχε να της κλείσει συνδυασμό για το δήμο Φλώρινας επειδή η ίδια αδυνατούσε, αν και χρισμένη. Κι όμως, αυτόν ειρωνεύεται... Χωρίς ίχνος πολιτικής ευγένειας και χωρίς να έχει πει ποτέ της ένα ευχαριστώ σε αυτούς που τη βοήθησαν ώστε σήμερα να είναι αυτό που είναι... Η αλήθεια είναι πως η κα Μούσιου, στο διάβα των χρόνων, έχει αλλάξει πολύ... και σε αυτό ευθύνονται οι συνεχείς πολιτικές της ήττες... Όμως ποτέ δεν τόλμησε να κάνει την αυτοκριτική της για αυτές. Πάντα της φταίνε όλοι οι άλλοι. Πάντα και παντού βλέπει φαντάσματα. Όπως και να έχει όμως, οι φετινές εκλογές δείχνουν πως θα την "κυνηγάνε" για χρόνια.

4 σχόλια:

  1. Καλά βρε ποντικέ τώρα κατάλαβες ποια είναι η "κυρία" αυτή.Έτσι ήταν μια ζωή.Τώρα που την έχει δει κάποια, φτύνει εκεί που μέχρι χθες έγλειφε.Εξάλλου δεν έχει πλέον να κερδίσει κάτι. Αλήθεια τι έχει να μας πει για την επίσκεψη της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου στο σπίτι συναδέλφου της δασκάλου και πρωτεύσαντα περιφερειακού συμβούλου του Δακή; Τότε έγινε το deal με τον Βοσκόπουλο; Ας κρυφτούν πλέον τα σαλιγκάρια στο καβούκι τους αν βέβαια τους έχει μείνει λίγη τσίπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά βρε ποντικέ τώρα κατάλαβες ποια είναι η κυρία αυτή.Έτσι ήταν μια ζωή.Τώρα που την έχει δει κάποια, "φτύνει" εκεί που μέχρι χθες "έγλειφε".Εξάλλου δεν έχει πλέον να κερδίσει κάτι. Αλήθεια τι έχει να μας πει για την επίσκεψη της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου στο σπίτι συναδέλφου της και πρωτεύσαντα περιφερειακού συμβούλου; Τότε έγινε το deal με τον Βοσκόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αν υπήρξε ή όχι τέτοια συνάντηση μόνο η κα Μούσιου μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει. Ως φήμη πάντως ακούγεται στη μικρή κοινωνία μας, όμως καλό θα ήταν να υπάρξει και από την ίδια μια επίσημη δήλωση για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το φαινόμενο, να φερόμαστε αχάριστα στουσ ευεργέτες μας, ας το έχουν υπόψη τους όλοι όσοι βρίσκονται σε αξιώματα. πολλοί γλύφουν και χαμογελούν, ας μην παρασύρονται γιατί θα πάθουν ότι και ο Λιάνης. θα υπάρχει μια Όλγα πίσω τους να τους κατηγορεί!! χα χα χα! Πρόσεχε καημενε Βοσκόπουλε, η ρουφιανιά σε έκανε Δήμαρχο, μα πρόσεξε τους ρουφιάνους, κάποια στιγμή θα πουλήσουν και σένα... κρίμα τα λεφτά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.